Skip to main content

Tyskt universitetssjukhus väljer C-RAD’s banbrytande SGRT-lösning

C-RAD tillkännagav idag en order på Catalyst+ HD™ och Sentinel 4DCT™ från universitetssjukhuset i Regensburg. Ordern inkluderar flera system och ett flerårigt serviceavtal.

Universitetssjukhuset Regensburg har blivit ett av de modernaste och ett av de mest effektiva sjukhusen i Tyskland sedan starten 1992. Högkvalitativ patientvård har alltid varit och kommer alltid att vara i fokus[1].

Systemen kommer att levereras med en komplett uppsättning av mjukvara inklusive moduler för andningsövervakning, patientinställning och positionering samt rörelseövervakning och en dedikerad programvara som stöder stereotaktiska behandlingar. C-RAD SGRT-system (Surface Guided Radiation Therapy) ger kunden ett verktyg för noggrann patientinställning före behandlingen och kontinuerlig övervakning av patienten under strålningsbehandlingen. Tekniken möjliggör hög noggrannhet och säkerhet för patienten, i syfte att stödja behandlingstekniker med hög precision samt effektivitet i ett komplext behandlingsarbetsflöde.

"Vi är glada över att arbeta med teamet för att implementera ytskanning på detta progressiva universitetssjukhus." säger Tim Thurn, VD och koncernchef för C-RAD AB, "Samarbetet har potential för ett närmare partnerskap som förstärker vårdstandarden inom avancerad strålterapi."

Den totala ordern har ett värde av ca. 10 MSEK för C-RAD. Leverans och installation beräknas påbörjas före årsskiftet.

[1] https://www.ukr.de/e/about-us/index.php

Close Menu