Skip to main content

Nordstrahl, en ledande strålbehandlingsklinik i Tyskland, väljer C-RADs innovativa SGRT-lösning

C-RAD tillkännager idag en ny order för Catalyst+HD™ och Sentinel 4DCT™ från Nordstrahl, en ledande strålbehandlingsklinik i Nürnberg, Tyskland. Ordern inkluderar flera system, tillsammans med ett flerårigt serviceavtal.

Nordstrahls praktik, som leds av Dr. Clemens Albrecht och Dr. Christian Grehn, är känd för att tillhandahålla patientvård av högsta kvalitet och avancerade behandlingstekniker. Investeringen i C-RADs toppmoderna strålbehandlingssystem till dess behandlingsportfölj förväntas ytterligare förbättra klinikens kapacitet och göra det möjligt för dem att tillhandahålla de mest exakta och effektiva behandlingarna.

Sophie Taubner, chefsfysiker på Nordstrahl kommenterade "Vi är glada över att förbättra kvaliteten på behandlingen med C-RAD-systemet. Vi kommer att tillhandahålla en mycket mer exakt och tatueringsfri positionering av patienten under hela behandlingstiden från början till slut av strålbehandlingen."

Ordern, som har ett värde, före skatt, på cirka 8,3 MSEK för C-RAD, inkluderar hela mjukvarupaketet, inklusive moduler för Respiratory Ging, Patient Setup & Positioning, och Motion Monitoring, samt en dedikerad lösning för Varian Halcyon-systemen. Leverans och installation beräknas påbörjas före årsskiftet.

"Vi är mycket glada över att ha blivit utvalda av Nordstrahl för att tillhandahålla våra innovativa strålterapilösningar", säger Cecilia de Leeuw, vd och koncernchef för C-RAD AB. "Vår avancerade teknik kommer att göra det möjligt för Nordstrahl-kliniken att ge sina patienter bästa möjliga precision, noggrannhet och säkerhet, samtidigt som de strömlinjeformar sina arbetsflöden och ökar effektiviteten."

Close Menu