Skip to main content

Australian Cancer Care Associates (CCA) har valt C-RAD till sina cancerkliniker i Australien

C-RAD har erhållit en order för flertalet system av Catalyst+HD™ och Sentinel 4DCT™ från Australian Cancer Care Associates (CCA)

Cancer Care Associates (CCA) är en växande australiensiskt ägd cancervårdleverantör. CCA är kända för sin högkvalitativa vård. Med hjälp av C-RADs innovativa positioneringssystem, ökar precisionen och effektivitet vid strålbehandling av cancer.

Damien Williams, Chief Operating Officer för CCA Group, säger “Vi är glada över det långsiktiga samarbetet med C-RAD, samt möjligheten att tillsammans med C-RAD förbättra vår behandling med hjälp av precis och markörfri patientpositionering”.

C-RAD har tillsammans med vår australienska partner, Gamma Gurus Pty Ltd, byggt upp ett starkt partnerskap med Cancer Care Associates. CCA har använt C-RADs produkter i många år och detta är ett viktigt steg mot att C-RADs Surface Guided Radiation Therapy (SGRT) blir vårdstandard för CCA.

”Vi är glada över att kunna erbjuda C-RADs SGRT-teknologi till CCAs nätverk av kliniker. Vi ser fram emot att stödja Cancer Care Associates i många år framöver, allteftersom de växer” säger James Nguyen, försäljningsdirektör för Asia Pacific.

Det totala ordervärdet är ca 23 MSEK och inkluderar flera Catalyst+HD och Sentinelsystem till CCAs nätverk av kliniker. Leverans och installation förväntas ske under de kommande två åren, med start andra halvan av 2023.

”Vi är väldigt stolta över partnerskapet med CCA”, säger Cecilia de Leeuw, VD och koncernchef för C-RAD AB. “Detta bekräftar att C-RADs SGRT teknologi är på väg att bli vårdstandard inom strålbehandling och därmed säkerställer att CCAs patienter får bästa möjliga vård”

Close Menu